Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

AEK Athens ή ΑΕΚ Istanbul ??

Αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ ? Δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά αυτό για το ιδιοκτησιακό της χιλιοταλαιπωρημένης Ενωσης αλλά σύμφωνα με φήμες οι επαφές του πρόεδρου της ΠΑΕ Σταύρου Αδαμίδη στην Κωνσταντινούπολη είναι με εταιρεία Τούρκων (!!) επενδυτών για την αγορά του 60 % των μετοχών. Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για την Sabansi Holding, εταιρεία που κινείται στο χώρο των επενδύσεων σε ολόκληρη τη γειτονική χώρα με έσοδα περίπου στα 12,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι αντιδράσεις στη μεγαλύτερη μερίδα οπαδών της ΑΕΚ σε περίπτωση που αναλάβει η Τούρκικη εταιρεία αναμένεται να είναι χειμαρρώδης!! Συγκεκριμένα δεν θέλουν να αναλάβουν την ομάδα τους οι Τούρκοι για την γνωστή ιστορικά κόντρα με τη χώρα μας. Να φανταστείτε ότι σε φόρουμ οπαδών των Κιτρινόμαυρων αρκετοί φίλαθλοι προτιμούν τον υποβιβασμό στην Δ (!!) Εθνική παρά την είσοδο της Sabansi στα κοινά της ομάδας.

Αλλά δυστυχώς σε επαγγελματικές ΠΑΕ δεν χωράνε ούτε συναισθηματισμοί ούτε τίποτα και ο χρόνος θα δείξει αλλά σαφώς δεν έχουν και άδικο όσα λεφτά και να χούν οι Τούρκοι. Φανταστείτε να αγόραζε μια Ιρλανδική ομάδα ένας Αγγλικός όμιλος ?? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου