Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ωρα κλήρωσης για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!!!!


Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στις Ευρωπαικές διοργανώσεις!!! Οι δύο Ελληνικές ομάδες μπαίνουν στα μπαλάκια της κλήρωσης για τους 32 του Γιουρόπα Λίγκ (13.45 ΑΝΤ1) με σκοπό το ταξίδι τους να κρατήσει ακόμα περισσότερο!!!

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά το 1-1 με τη Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους ενώ ο Ολυμπιακός προέρχετε απο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ και με αρκετοί δόση ειρωνείας   τερμάτισαν στην τρίτη θέση μετά το αναπάντεχο διπλό της Μαρσέιγ επι της Ντόρτμουντ στο 90!!!!!

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των δύο ομάδων (είναι και οι δύο ισχυροί) είναι οι εξής
Ρούμπιν Καζάν (μόνο για τον Ολυμπιακό), Αννόβερο, Λέγκια Βαρσοβίας, Λάτσιο, Στόουκ, Ρεντ Μπούλ Σάλτσμπουργκ, Αλκμααρ, Μπράγκα, Ουντινέζε, Στεάουα Βουκουρεστίου. Βίσλα Κρακοβίας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Πόρτο, Αγιαξ, Τράμπζονσπορ και Βικτόρια Πλζέν.

Για την ιστορία μαζί με τους Θεσσαλονικείς και τους Ερυθρόλευκους στους ισχυρούς θα είναι και οι Σταντάρ Λιέγης, Αιντχόφεν, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μπεσίκτας, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μέταλιστ Χάρκοβο, Κλάμπ Μπρίζ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάλκε, Τβέντε, Αντερλεχτ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βαλένθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου