Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Γίνονται πορνοστάρ για να βγάλουν το ενοίκιο


Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς άνεργους, δημόσιους υπάλληλους, φοιτητές αλλά και οικογενειάρχες να στέλνουν βιογραφικά σε εταιρείες παραγωγής "ροζ" ταινιών. Μάλιστα, παραγωγοί αισθησιακών ταινιών αποκαλύπτουν οτι τον τελευταίο χρονο έχουν δεχθεί 2.500(!!!!) αιτήσεις, απο άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, οι οποίοι παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και εξηγούν την μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.

"Το 80-90% των περίπου δύο βιογραφικών που έχει δεχθεί η εταιρία μας είναι απο Ελληνες και Ελληνίδες" αναφέρει ο εκπρόσωπος της Sirina Ζαφείρης Ντούρος, ενώ το 2010 οι αλλοδαποί κατείχαν τα πρωτεία στη ζήτηση εργασίας.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αμοιβές των ηθοποιών μιας αισθησιακής ταινίας ξεκινούν απο 1000 ευρώ για κάθε σκηνή και μπορεί να φθάσουν στις 3000-4000 ευρώ όταν ο πρωταγωνιστής είναι γνωστός.

Βέβαια οι παραγωγοί αναφέρουν οτι η επιλογή είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση, καθώς μετά την προφορική συνέντευξη, στην οποία υποβάλονται οι ενδιαφερόμενοι, με θέμα κυρίως τη σεξουαλική τους ζωή, στη συνέχεια γίνετε έλεγχος στα ανατομικά τους χαρακτηριστικά. Οσοι περάσουν απο τις συνεντεύξεις υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου