Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Λίγη σοβαρότητα και το χουν!!!


Θα μπορούσε να ναι και χειρότερα!!! Ανετα αυτό θα μπορούσαν να πόυν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στη Νιόν της Ελβετίας μετά την ανακοίνωση των αντιπάλων των Ελληνικών ομάδων για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λίγκ. Οι Ερυθρόλευκοι κληρώθηκαν με τη Ρώσικη Ρούμπιν Καζάν με το πρώτο παιχνίδι (και το πιο δύσκολο) να γίνετε στο παγωμένο Ταταρστάν στις 16 Φεβρουαρίου στους -17(!!!!!) βαθμούς κελσίου με τη ρεβάνς να γίνετε 5 μέρες μετά στο "Γεώργιος Καραισκάκης". Οι Πρωταθλητές αν περάσουν θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Σάλτσμπουργκ-Μέταλιστ.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ έχει πιο δύσκολο έργο αφού θα αντμετωπίσει την Ιταλική Ουντινέζε του Αντόνιο Ντι Νατάλε. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα δοκιμαστεί πρώτα στο "Φρίουλι" του Ούντινε επίσης στις 16/2 και μετά θα παίξει την πρόκριση στη Τούμπα στις 21 του ίδιου μήνα. Αν περάσει το εμπόδιο των Ιταλών στους 16 θα πάιξει με μια εκ των Αλκμααρ ή Αντερλεχτ. 

Αναλυτικά τα ζευγάρια 
Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι
Αγιαξ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λοκομοτίβ Μόσχας-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Σάλτσμπουργκ-Μέταλιστ Χάρκοβο
Στόουκ-Βαλένθια
Ρούμπιν Καζάν-Ολυμπιακός
Αλκμααρ-Αντερλεχτ
Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης
Στεάουα Βουκουρεστίου-Τβέντε
Βικτόρια Πλζεν-Σάλκε
Βίσλα Κρακοβίας-Σταντάρ Λιέγης
Μπράγκα-Μπεσίκτας
Ουντινέζε-ΠΑΟΚ
Τράμπζονσπορ-Αιντχόφεν
Ανόβερο-Κλάμπ Μπρίζ
Λέγκια Βαρσοβίας-Σπόρτινγκ Λισαβώνας

Και αν έχετε απορία για την χαμηλή (υπό του μηδενός) θερμοκρασία που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Καζάν το παρακάτω βίντεο θα σας πείσει



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου